Helsingin Laudoitus Oy
Një ndërtues betoni holistik

Helsingin Laudoitus është një kompani ndërtimi gjithëpërfshirëse që kombinon profesionalizmin dhe miqësoren mjedisore.

Ne kryejmë ndërtime të plota betoni në të gjithë Finlandën, duke u fokusuar në zonën metropolitane të Helsinkit dhe Pirkanmaa. Klientët kryesorë të punës sonë janë kompani të mëdha ndërtimi, kështu që ne kemi përvojë të ndryshme në projekte të ndryshme ndërtimi.

Gjatë 10 viteve të fundit, ne kemi ndërtuar disa themele, garazhe parkimi, stacione metroje, qendra tregtare dhe projekte të tjera të klasifikuara si vende jashtëzakonisht kërkuese betoni. Rezultatet me cilësi të lartë gjatë gjithë vitit garantohen nga rreth 90 punëtorët tanë të ndërtimit.

Përveç se të realizojmë ëndrrat e klientëve tanë, ne gjithashtu duam të jemi të përfshirë në ndërtimin e një Finlande më të gjelbër me profesionalizëm të mirë, ku është mirë të jesh dhe të jetosh në të ardhmen. Kemi arritur të braktisim pothuajse plotësisht përdorimin e drurit falë pajisjeve tona të formimit. Ndërtimi me pajisje të formës është më ekonomik dhe ekologjik.

Qendra jonë logjistike e vendosur në qendër minimizon emetimet e karburantit dhe siguron transportin me kosto efektive të mallrave. Shërbimi ynë përfshin edhe projektin tonë të modelimit.

Helsingin Laudoitus është pjesë e Vastuu Group dhe ne kemi një kualifikim RALA si një certifikatë e kompetencës, përgjegjësisë dhe besueshmërisë.

Kërko një telefonatë

Na lini një kërkesë për telefonatë, Nin ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt që të jetë e mundur.

    Dërgo një kërkesë për një citim!