Punë

 • LRBJS punë instalimi për garazhin e parkimit të Pohjolarakennus Oy Rodopark
 • Lapti Oy Salita VSS puna e instalimit strukturor LRB
 • Lehto Y Ruoskeasuo 3 ndërtesa apartamentesh dhe garazh parkimi LRBEJS – punë instalimi
 • Mats Kronvall Alhonrinne parkingu L – puna e instalimit
 • SSA Rakennus Oy Meander ndërtesa e apartamenteve dhe parkingut LRBJE – puna e instalimit
 • Eke Rakennus Oy Piispanportti parking garazh LRBJE – punë instalimi
 • Betoco Asunnot Oy Admiral parking garazh dhe mbajtjen e murit LRBJS - punë instalimi
 • Pohjolarakennus Oy Särkiniemi ndërtesa e apartamenteve dhe parkingu LRBJ – punë instalimi
 • Jalon Oy Klaavutie 3 ndërtesë apartamentesh dhe garazh parkimi LRBJES – punë instalimi
 • Lujatalo Oy, fabrika e alkalizimit Huhtiniemi puna e instalimit të LRBE
 • Lujatalo Oy, Paroisten trajtimi i ujërave të zeza mo LRBE puna e instalimit
 • Eke rakennus Oy, Vantaan Rasti LRBE puna e instalimit
 • Ko rakennus Oy, zgjerimi i ndërtesës së apartamenteve puna 4 kati më shumë puna e instalimit LRBE
 • Pohjola Rakennus Oy, LRBEJ punë instalimi për garazhin e parkimit Sävelkortteli
 • Hausia Oy, LRBE punë instalimi për garazhet e parkimit koronakatu dhe tillinmäki
 • Hausia Oy, Lauttasaari LRBE puna e instalimit
 • Puna e instalimit të Hausia, Seaside LREBJS
 • Eke rakennus Oy, Topeliuksenkatu LRBEJ punë instalimi
 • Rëra gërmuese, puna e instalimit të Metsäfibre LB
 • SSA Rakennus Oy Pihlajamäki Lidl qilar i papërshkueshëm nga uji LRB – puna e instalimit
 • Varte Oy Lauttasaari Linnahovi ndërtesa e apartamenteve dhe garazh parkimi LRBJE – puna e instalimit
 • SRV Rakennus Oy / KOY Punanotkonkatu 2
  Ndërtesa e apartamentit të katit të 10-të, garazh parkimi dhe lokale biznesi, Helsinki
  Strukturat CIP mouldable approx. 13,000 m2, përforcues kg përafrim. 450,000 kg dhe elemente të instaluara përafrim. 1600 pcs
 • Pohjola rakennus Oy Uusimaa / Si Oy Helsingin Valokehrä
  Garazh makinash dhe mure mbajtëse
  Strukturat CIP të mykura përafrimi. 3,500 m2, përforcim. 100,000 kg
 • YIT Rakennus Oy / Hiekkaharju kulla e ujit
  Formular dhe CIP punojnë për kullën e ujit
 • Fira Oy, Fenerë kulture
  Ndërtimi i apartamenteve, lokaleve tregtare dhe parkimit të garazhit LRBE puna e instalimit
 • SRV Rakennus Oy, AS Oy Tammelan Engel LRBE puna e instalimit
 • EKE Rakennus Oy, puna e instalimit LRBJ për garazhin e parkimit Postipuisto. Struktura e kornizës Pv, përforcimi dhe dizajni i strukturave pas tensionit
 • YIT Talo Oy / Atlantinkaari parking dhe dyqan ushqimor
  Parkingu i katit të 8-të dhe dyqani ushqimor
  Strukturat CIP të mykura përafrimi. 35,000 m2, kilogram përforcime. 1,000,000 kg
 • Lehto Remontit Oy / Satamakatu 3, Katajanokka
  Puna e modelimit dhe e hedhjes, ripopullimi i zyrës së vjetër të keskos
 • YIT Rakennus Oy, Si Oy Harjus dhe Kossi / Kalasatama
  Formatimi i dyshemesë së bodrumit me ujë përafrim. 3700 m2, përforcim. 52.000 kg dhe CIP punë.
 • SRV Oy, Punanotkonkatu ndërtesa e apartamentit të 10-të Helsinkit, të gjitha strukturat e CIP dhe instalimet e precast, me përafrim të formueshëm. 13.000m2, përforcim kilos përafrim. 450,000kg dhe elemente të instaluara përafrim. 1600pcs
 • Destia Oy, të gjitha strukturat e CIP dhe instalimet e elementeve të projektit të kornizës së boshtit Espooslahti, me 12,000m2 të formueshme dhe të përafërta. 350,000 kg e përforcuar
 • Visura Oy, Shtëpia e kujdesit Vehmaskodi, Tampere, të gjitha strukturat e CIP dhe instalimet e parafabrikuara me përafrim të mouldable metra katrore. 10.000m2 dhe përafrim të përforcuar. 200.000kg
 • Yit Talo Oy, Atlantkaari parking garazh Helsinki, të gjitha strukturat e CIP dhe instalimet e parafabrikuara me rreth 35,000 m2 të mouldable katror metra dhe përafrim. 600,000 kg përforcim
 • Teknopolis Tampere, strukturat e CIP të kornizës në tërësi.
 • Destia Oy, hipje, përforcime dhe punë betoni për garazhin e parkimit Viikinmäki.
 • Lujatalo Oy, CIP punime strukturore për zgjerimin e Spitalit Qendror mikkeli
 • Naulakanta Oy, qendra tregtare Martinlaakso, bazamenti, shtylla dhe forma e kasafortës. 5500m2
 • Rakennus K.Karhu Oy, M2 shtëpi Härmälänranta Tampere, të gjitha strukturat e CIP dhe instalimet e elementeve
 • Jatke Oy, Qendra Tregtare Lohi, të gjitha strukturat e CIP, përforcimet dhe punën e betonit.
 • SSR Oy, Vuosaari Sointu&Sävel ndërtesa apartamentesh 3pcs, të gjitha strukturat e CIP dhe instalimet e elementeve
 • Hartela Oy, HEKA Herttoniemi tower building all CIP structures
 • Hartela Oy, HEKA Malmi oborr formwork, përforcues, dhe përafrimi i punës së betonit. 2500m2
 • Lemminkäinen Oy, strukturat e CIP të Stadiumit Olimpik
 • SRV Pirkanmaa Oy, Setlementtiasunnot Tampere 2pcs kati i 7-të, të gjitha struktura e CIP dhe puna e instalimit të elementeve
 • VO Mattila Oy, Kuvastimentie 4 Espoo, formwork and concreting of the cast-in-place kuverta approx. 1100m2
 • SRV Infra Oy, REDI Kalasatama parkim nëntokësor garazh betoni kontratë, përafrim formwork. 30000m2, përafrimi i punës përforcim. 800,000kg, përafrimi i punës së betonit. 7000m3 dhe përafrimi i punës me braid tendon. 22000jm.
 • Lemminkäinen Talo Oy Tampere, qendra e biznesit Elovainio pv – formwork for structures
 • Mäenpää Rakennus Oy, PORT 19 Ekenäs, 4 formwork, përforcim dhe konkreting punën e fondacionit, VSS, muret CIP dhe kasaforta të ndërtesave të apartamenteve.
 • Lemminkäinen Talo Oy Tampere, forma, përforcimi dhe konkretimi i strukturave pv të Postitalo

Kërko një telefonatë

Na lini një kërkesë për telefonatë, Nin ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt që të jetë e mundur.

  Dërgo një kërkesë për një citim!