Ndërmarrja

Helsingin Laudoitus Oy

Helsingin Laudoitus Oy është një kompani e themeluar në vitin 2007 e specializuar në strukturat e CIP, dyshemetë e betonit dhe precast instalimet e betonit. Zona operative është e gjithë Finlanda, edhe pse shumica e operacioneve janë të përqendruara në qendrat më të mëdha të rritjes. Ne përpiqemi të plotësojmë nevojat e klientëve tanë dhe ofrojmë shërbim gjithëpërfshirës gjithashtu për faqet veçanërisht kërkuese.

Kompania jonë punëson një total prej rreth 60 personash. Stafi profesional përbëhet nga zdrukthëtarë, foremen, 1.lk foremen betoni, menaxher sitesh, punëtorë deposh, si dhe punëtorë zyre. Përveç kësaj, kompania jonë punëson vazhdimisht personelin e partnerëve tanë.

Ne jemi fokusuar në kontraktimin gjithëpërfshirës të strukturave konkrete, duke përfshirë punën e formës, përforcimit, shtrirjes, betonizimit, skelave dhe punën e instalimit të elementeve. Përveç kësaj, nëse është e nevojshme, ne zbatojmë dysheme betoni dhe dorëzojmë masa betoni të pompuara në vend për punën tonë.

Pajisjet tona dhe dizajni i myk garantojnë pavarësinë nga operatorët e tjerë. Përveç kësaj, ne jemi në gjendje të sigurojmë përdorimin e efektshëm dhe përshtatshmërinë e pajisjeve për vendet e punës. Pajisjet formwork që ne përdorim janë projektuar në bashkëpunim me prodhuesit formwork për t'u përshtatur me kushtet dhe strukturat finlandeze. Falë pajisjeve tona të punës, ne jemi në gjendje të zvogëlojmë përdorimin e lëndës drusore në vendet tona të punës dhe falë kësaj, pastërtia dhe siguria në punë e vendit të punës gjithashtu përmirësohet ndjeshëm.

Kompania jonë e ka selinë në Loppi. Butësia e punës përforcuese sigurohet nga një partner i afërt që prodhon përforcime për vendet tona të ndërtimit. Transportet kryesisht trajtohen nga vetë pajisjet e transportit të kompanisë.

Kompania jonë është pjesë e shërbimit të Vastuu Group, ne zotërojmë kualifikime RALA dhe vlerësimi ynë i kreditit është AA+. Ne jemi gjithashtu një nga sukseset afatgjata të Kauppalehtit, pra ndër kompanitë më të mira në industrinë tonë për pesë vjet rresht.

Punonjësit tanë kanë kartat e sigurisë, kartat e sigurisë profesionale dhe kartat e nxehta të punës. Përveç kësaj, siguria në punë është një përparësi në kompaninë tonë, siç dëshmohet nga statistikat e aksidenteve të vogla.

Shitjet tona neto për vitin financiar 2020 ishin 10 milion EUR. €.
Shitjet tona neto për vitin financiar 2021 ishin afërsisht 9 milion EUR. €.

Kërko një telefonatë

Na lini një kërkesë për telefonatë, Nin ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt që të jetë e mundur.

    Dërgo një kërkesë për një citim!