Yritys

Helsingin Laudoitus Oy

Helsingin Laudoitus Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka on erikoistunut paikallavalurakenteisiin, betonilattioihin ja elementtiasennuksiin. Toimialueena on koko Suomi, vaikka pääosa toiminnasta keskittyy suurimpiin kasvukeskuksiin. Pyrimme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua myös erityisen vaativiin kohteisiin.

Yrityksessämme työskentelee yhteensä noin 60 henkilöä. Ammattitaitoinen henkilökunta koostuu kirvesmiehistä, työnjohtajista, 1.lk betonityönjohtajista, työpäälliköistä, varastotyöntekijöistä sekä toimistohenkilöistä. Tämän lisäksi yrityksemme työllistää jatkuvasti yhteistyökumppaneiden henkilöstöä.

Olemme keskittyneet betonirakenteiden kokonaisvaltaiseen urakointiin sisältäen muotti-, raudoitus-, jänne-, betonointi-, teline- ja elementtiasennustyöt. Tämän lisäksi toteutamme tarvittaessa betonilattiat ja toimitamme betonimassat omien töiden osalta pumpattuna kohteeseen.

Oma kalusto ja muottisuunnittelu takavat riippumattomuuden muista toimijoista. Tämän  lisäksi pystymme varmistamaan kaluston tehokkaan käytön ja sopivuuden työkohteisiin. Käyttämämme muottikalusto on suunniteltu yhteistyössä muottivalmistajien kanssa Suomen olosuhteisiin ja rakenteisiin soveltuviksi. Muottikalustomme ansiosta pystymme vähentämään puutavaran käyttöä työkohteissamme ja sen ansiosta myös työpaikan siisteys ja työturvallisuus paranee huomattavasti.

Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Lopella. Raudoitustöiden sujuvuuden takaa lähellä toimiva yhteistyökumppani, joka valmistaa raudoitteet työmaillemme. Kuljetukset hoidetaan ensisijaisesti omalla kuljetuskalustolla.

Yrityksemme kuuluu Vastuu Groupin palveluun, omistamme RALA-pätevyyden ja  luottoluokituksemme on AA+. Kuulumme myös Kauppalehden kestomenestyjiin eli toimialamme parhaimpien yritysten joukkoon viitenä peräkkäisenä vuonna.

Työntekijöiltämme löytyvät valttikortit, työturvallisuuskortit sekä tulityökortit. Tämän lisäksi yrityksessämme työturvallisuus on etusijalla, josta osoituksena pienet tapaturmatilastot.

Vuoden 2020 tilikautemme liikevaihto oli 10 milj. €.
Vuoden 2021 tilikautemme liikevaihto oli noin 9 milj. €.

Jätä soittopyyntö

Jätä meille soittopyyntö, nin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Lähetä tarjouspyyntö!