Yritys

Haemme työnjohtajaa

Julkaistu 12.2.
HAEMME 2 Työnjohtajaa paikallavalu- ja elementtirakentamiseen

Etsimme ammattitaitoista työnjohtajaa, jolla on vähintään 5-vuoden työkokemus työnjohdosta, kokemusta paikallavalu- ja elementtirakentamisesta sekä ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta.

Hyvät vuorovaikutustaidot tekevät työstä mielekkään, sillä työmaita hoidetaan yhdessä niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden kuin omien työntekijöiden kanssa. Työtehtävät vaativat joustavuutta ja hyvää päätöksentekokykyä. Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti.

Työ edellyttää betonityönjohtajan pätevyyden.
Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan lisäksi mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkkauksen sopimuksen mukaan sekä bonusjärjestelmän. Toimipisteemme sijaitsee Lopella.

Lähetä 28.2.2021 mennessä hakemus ja CV osoitteeseen info@laudoitus.fi
Lisätietoja: Argjend Kerveshi, Helsingin Laudoitus Oy
Puh. 040 412 3785, argjend.kerveshi@laudoitus.fi

Helsingin Laudoitus Oy

Helsingin Laudoitus Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka on erikoistunut paikallavalurakenteisiin, betonilattioihin ja elementtiasennuksiin. Toimialueena on koko Suomi, vaikka pääosa toiminnasta keskittyy suurimpiin kasvukeskuksiin. Pyrimme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua myös erityisen vaativiin kohteisiin.

Yrityksessämme työskentelee yhteensä noin 50 henkilöä. Ammattitaitoinen henkilökunta koostuu kirvesmiehistä, työnjohtajista, 1.lk betonityönjohtajista, työpäälliköistä, varastotyöntekijöistä sekä toimistohenkilöistä. Tämän lisäksi yrityksemme työllistää jatkuvasti yhteistyökumppaneiden henkilöstöä.

Olemme keskittyneet betonirakenteiden kokonaisvaltaiseen urakointiin sisältäen muotti-, raudoitus-, jänne-, betonointi-, teline- ja elementtiasennustyöt. Tämän lisäksi toteutamme tarvittaessa betonilattiat ja toimitamme betonimassat omien töiden osalta pumpattuna kohteeseen.

Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Lopella, jossa on varastoituna yrityksen muottikalusto käsittäen sekä seinä-, holvi- ja kiipeävät muottijärjestelmät, telineet, niveltyötasot ja betonointikaluston.

Oma kalusto ja muottisuunnittelu takavat riippumattomuuden muista toimijoista. Tämän  lisäksi pystymme varmistamaan kaluston tehokkaan käytön ja sopivuuden työkohteisiin. Käyttämämme muottikalusto on suunniteltu yhteistyössä muottivalmistajien kanssa Suomen olosuhteisiin ja rakenteisiin soveltuviksi. Muottikalustomme ansiosta pystymme vähentämään puutavaran käyttöä työkohteissamme ja sen ansiosta myös työpaikan siisteys ja työturvallisuus paranee huomattavasti.

Raudoitustöiden sujuvuuden takaa päätoimipaikkamme lähistöllä sijaitseva yhteistyökumppani, joka valmistaa raudoitteet työmaillemme. Kuljetukset työmaille hoidetaan ensisijaisesti omalla kuljetuskalustolla.

Yrityksemme kuuluu Tilaajavastuu.fi -palveluun sekä omistaa RALA-sertifikaatin. Yrityksellemme on myönnetty luottoluokitus AA+. Kuulumme myös Kauppalehden menestyjiin ja kasvuyrityksiin jo vuodesta 2015.

Työntekijöiltämme löytyvät valttikortit, työturvallisuuskortit sekä tulityökortit. Tämän lisäksi yrityksessämme työturvallisuus on etusijalla, josta osoituksena pienet tapaturmatilastot.

Vuoden 2020 tilikautemme liikevaihto oli yli 11 milj. €.

Jätä soittopyyntö

Jätä meille soittopyyntö, nin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Lähetä tarjouspyyntö!