Yritys

Helsingin Laudoitus Oy

Helsingin Laudoitus Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka on erikoistunut paikallavalurakenteisiin, betonilattioihin ja elementtiasennuksiin. Toimialueena on koko Suomi, vaikka pääosa toiminnasta keskittyy suurimpiin kasvukeskuksiin. Pyrimme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua myös erityisen vaativiin kohteisiin.

Yrityksessämme työskentelee yhteensä noin 50 henkilöä. Ammattitaitoinen henkilökunta koostuu kirvesmiehistä, työnjohtajista, 1.lk betonityönjohtajista, työpäälliköistä, varastotyöntekijöistä sekä toimistohenkilöistä. Tämän lisäksi yrityksemme työllistää jatkuvasti yhteistyökumppaneiden henkilöstöä.

Olemme keskittyneet betonirakenteiden kokonaisvaltaiseen urakointiin sisältäen muotti-, raudoitus-, jänne-, betonointi-, teline- ja elementtiasennustyöt. Tämän lisäksi toteutamme tarvittaessa betonilattiat ja toimitamme betonimassat omien töiden osalta pumpattuna kohteeseen.

Haemme kustannuslaskijaa

Julkaistu 22.4.2021

Etsimme rakennusalasta ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta kustannuslaskijaa Vantaan toimipisteeseemme.  Lue lisää tästä ja laita hakemus tulemaan!

Haemme runkovastaavaa

Julkaistu 16.4.2021

Etsimme 2 motivoitunutta rakennusalan ammattilaista Uudellamaalla sijaitseviin rakennuskohteisiin. Lue lisää tästä ja laita hakemus tulemaan!

Tiedote

Julkaistu 25.3.2021

Helsingin Laudoitus muuttaa konsernirakennettaan 1.4.2021

Helsingin Laudoitus Oy:n (y-tunnus 2116852-3) uusi nimi 1.4. alkaen on ADAK Yhtiöt Oy ja se tulee muutoksen johdosta toimimaan konsernin emoyhtiönä.

Nykyistä laudoitusliiketoimintaa 1.4.2021 alkaen jatkaa uusi tytäryhtiö nimeltään Helsingin Laudoitus Oy (y-tunnus 3188781-2).

Lisätietoja: Argjend Kerveshi, toimitusjohtaja, Helsingin Laudoitus Oy
Puh. +358 40 4123785, argjend.kerveshi@laudoitus.fi

1.4. voimaan tulleet laskutustiedot

Oma kalusto ja muottisuunnittelu takavat riippumattomuuden muista toimijoista. Tämän  lisäksi pystymme varmistamaan kaluston tehokkaan käytön ja sopivuuden työkohteisiin. Käyttämämme muottikalusto on suunniteltu yhteistyössä muottivalmistajien kanssa Suomen olosuhteisiin ja rakenteisiin soveltuviksi. Muottikalustomme ansiosta pystymme vähentämään puutavaran käyttöä työkohteissamme ja sen ansiosta myös työpaikan siisteys ja työturvallisuus paranee huomattavasti.

Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Lopella. Raudoitustöiden sujuvuuden takaa lähellä toimiva yhteistyökumppani, joka valmistaa raudoitteet työmaillemme. Kuljetukset hoidetaan ensisijaisesti omalla kuljetuskalustolla.

Yrityksemme kuuluu Vastuu Groupin palveluun, omistamme RALA-pätevyyden ja  luottoluokituksemme on AA+. Kuulumme myös Kauppalehden kestomenestyjiin eli toimialamme parhaimpien yritysten joukkoon viitenä peräkkäisenä vuonna.

Työntekijöiltämme löytyvät valttikortit, työturvallisuuskortit sekä tulityökortit. Tämän lisäksi yrityksessämme työturvallisuus on etusijalla, josta osoituksena pienet tapaturmatilastot.

Vuoden 2020 tilikautemme liikevaihto oli 10 milj. €.

Jätä soittopyyntö

Jätä meille soittopyyntö, nin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Lähetä tarjouspyyntö!