Yritys

Helsingin Laudoitus Oy

Helsingin Laudoitus Oy on vuonna 2007 perustettu paikallavalurakenteisiin, betonilattioihin ja elementtiasennuksiin erikoistunut yritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Pääosa toiminnasta kuitenkin keskittyy suurimpiin kasvukeskuksiin. Pyrimme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua myös erityisen vaativiin kohteisiin.

Yrityksessämme työskentelee yhteensä 40-50 henkeä. Henkilökunta koostuu kirvesmiehistä, työnjohtajista, 1. lk betonityönjohtajista, työpäälliköistä, varastotyöntekijöistä, sekä toimistohenkilöistä. Tämän lisäksi yrityksemme työllistää jatkuvasti yhteistyökumppaneiden henkilöstöä n. 40-50 henkeä.

Olemme keskittyneet betonirakenteiden kokonaisvaltaiseen urakointiin sisältäen muotti-, raudoitus-, jänne-, betonointi-, teline- ja elementtiasennustyöt. Tämän lisäksi toteutamme tarvittaessa betonilattiat ja toimitamme betonimassat omien töiden osalta pumpattuna kohteeseen.

Yrityksemme päätoimipaikalla Lopella, meillä on varastoituna yrityksen muottikalusto, joka käsittää sekä seinä-, holvi- ja kiipeävät muottijärjestelmät, telineet, niveltyötasot ja betonointikaluston.

Oma kalusto ja muottisuunnittelu takaa riippumattomuuden muista toimijoista, jonka lisäksi pystymme varmistamaan kaluston tehokkaan käytön ja sopivuuden työkohteisiin. Käyttämämme muottikalusto on suunniteltu yhteistyössä muottivalmistajien kanssa Suomen olosuhteisiin ja rakenteisiin soveltuviksi. Muottikalustomme ansiosta pystymme vähentämään puutavaran käyttöä työkohteissamme ja sen myötä myös työpaikan siisteys ja työturvallisuus paranee huomattavasti.

Raudoitustöiden sujuvuuden takaa päätoimipaikkamme lähistöllä sijaitseva yhteistyökumppani, joka valmistaa raudoitteet työmaillemme. Kuljetukset työmaille hoitaa ensisijaisesti oma kuljetuskalusto.

Yrityksemme kuuluu Tilaajavastuu.fi -palveluun, sekä omistaa RALA-sertifikaatin. Yrityksellemme on myönnetty luottoluokitus AA+, jonka lisäksi kuulumme Kauppalehden menestyjiin ja kasvuyrityksiin vuosina 2015, 2016, 2017 ja 2018.

Työntekijöiltämme löytyy valttikortit, työturvallisuuskortit, sekä tulityökortit. Tämän lisäksi yrityksessämme työturvallisuus on etusijalla, josta osoituksena pienet tapaturmatilastot.

Vuoden 2018 tilikautemme liikevaihto oli yli 10 milj. €.

Jätä soittopyyntö

Jätä meille soittopyyntö, nin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Lähetä tarjouspyyntö!