Kontakt

Helsingin laudoitus Oy

Kempinmutka 5, FI-12640 Loppi

040 4123 785

info@laudoitus.fi

ID e biznesit: 3188781-2

Tendera

laskenta@laudoitus.fi

Formular kontakti

  Njerëzit tanë.

  Urveshi

  Drejtor Menaxhues

  +358 40 4123 785
  argjend.kerveshi@laudoitus.fi

  Abedin Miftari

  Menaxhues Projekti

  +358 40 7299 044
  abedin.miftari@laudoitus.fi

  Jan Halonen

  Menaxhues Projekti

  +358 400 204 129
  janne.halonen@laudoitus.fi

  Marko Lehto

  Manazhuesi i Hull

  +358 44 4932 673
  marko.lehto@laudoitus.fi

  Blend Halilaj

  Manazhuesi i Hull

  +358 50 3369 946
  blend.halilaj@laudoitus.fi

  Beis Mujka

  Manazhuesi i Hull

  +358 50 3370 058

  beis.mujka@laudoitus.fi

  Jarkko Hirvonen

  Forman

  +358 44 579 4852

  jarkko.hirvonen@laudoitus.fi

  Armir Mehmeti

  Forman

  +358 44 986 7213

  armir.mehmeti@laudoitus.fi

  Jari Karjalainen

  Menaxhues Prokurimi

  +358 45 6577 442
  jari.karjalainen@laudoitus.fi

  Gzim Arifi

  Menaxheri i flotës/ Transporti

  +358 40 7646 100
  gzim.arifi@laudoitus.fi

  Informacione për faturimin

  E-invoicing:
  Emri: Helsingin Laudoitus Oy
  ID e biznesit: 3188781-2

  Adresa e e-invoicimit 003731887812
  Operatori Pagero
  Operatori ID për operatorët 003723609900 ose PAGERO

  admicom@xbs-salo.com

  Nëse nuk jeni në gjendje të dërgoni fatura në mënyrë elektronike,
  Ju lutem dërgoni faturat e blerjes së letrës në:
  Helsingin Laudoitus Oy
  EDI 003731887812
  PO Box 908
  02066 DOCUSCAN

  Adresa zyrtare postare e kompanisë:
  Helsingin Laudoitus Oy
  c/o Multifunctionalist Ltd
  Shtegu prej liri 3 C 22
  FI-06450 Porvoo, Finlandë

   

  Përkujtuesit e pagesave, njoftimet dhe postën tjetër të lidhur me faturat e blerjes do të përcillen në adresën tonë postare Për më shumë informacion, nëse është e nevojshme:

  Multifunctionalist Ltd
  Jansu Karlson
  jansu@monitoimisto.fi