Shërbime

Planifikimi

Ne kryejmë hartimin dhe llogaritjet e formës specifike të projektit për të gjitha projektet tona, duke përfshirë:

  • planifikimin e zbatimit dhe llogaritjet e forcës për mbështetjet dhe skelat
  • llogaritje statike për format dhe raftet, duke marrë parasysh standardet përkatëse
  • Përcaktimi i arsyeshëm i kërkesave të pajisjeve sipas ciklit të projektit

Hipje

Nëpërmjet nesh, ne kryejmë punën e hipjes me efektshmëri me myk të sistemit.

Forma në shkallë të gjerë është ekspertiza jonë e veçantë. Punimi i mykeve në shkallë të gjerë prodhon rezultate më të gjera dhe më të ndryshme në një mënyrë me kosto efektive. Është e mundur të zbatohen ndarjet ndarëse, dyshemetë e bodrumit, strehimet e mbrojtjes civile, godinat e apartamenteve dhe shtëpitë private duke përdorur myk të ndryshëm të hedhur.

Edhe pse ne kryesisht përdorim pajisje formwork në projektet tona, në disa vende është ende e nevojshme për të bërë myk të përgjithshme të ngarkesës nga druri dhe formwork plywood në vend.

Megjithatë, kur të çmontohen siç duhet, modat e përgjithshme të ngarkesës mund të riciklohen dhe të ripërdoren.

Themele dhe mure

Myku i murit është zgjedhur pas një prove të gjatë. Së bashku me fabrikën, ne e kemi zhvilluar atë edhe më mirë në bazë të feedback-ut që kemi marrë nga përdoruesit e testit. Rezultati përfundimtar është një sistem që është me cilësi shumë të lartë dhe miqësor për përdoruesit.

Kasafortë

Sistemi ynë i kasafortës përbëhet nga produkte nga disa fabrika të ndryshme. Ne kemi zgjedhur prodhuesit në bazë të kompetencave të tyre thelbësore, dhe si elemente ne kemi pranuar vetëm produktet më të mira nga fabrikat, me të cilat ne sigurojmë një të tërë të cilësisë së lartë dhe të qëndrueshme.

Shtyllat

Molat e kolonave plastike që përdorim janë të qëndrueshme, të lehta për t'u trajtuar, miqësore me mjedisin dhe 100% të riciklueshme. Në përdorim, kursejnë shumë kohë dhe para.

Përforcim

Lidhur me përforcimin, ne mund të zbatojmë edhe projektet më sfiduese ose duke ofruar vetëm përforcime ose gjithashtu duke i instaluar ato.

Me ndihmën e rrjetit tonë partner, ne do të gjejmë shërbimin më të përshtatshëm për ju.

Konkreting

Konkretizimi duhet t'i lihet një profesionisti!

Përvoja e gjatë në industrinë e betonit mundëson rezultatin përfundimtar të dëshiruar, dhe ne gjithashtu kemi të gjitha pajisjet e kërkuara për një rezultat konkretizues të shkëlqyer.

Ne kryejmë konkreting për antura, mur dhe kasafortë, si dhe për vende të tjera kërkuese.
Përveç kësaj, mbikqyrësi ynë ka një lk të parë. kualifikimin e foremanit konkret (FISE).

Kërko një telefonatë

Na lini një kërkesë për telefonatë, Nin ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt që të jetë e mundur.

    Dërgo një kërkesë për një citim!